Wie zijn wij?

Mijn naam is Gert-Jan Stempher. Ik heb Stempher Consulting opgericht in het jaar 2000. Na een periode op Nijenrode gestudeerd te hebben doorliep ik de studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik afstudeerde als Bedrijfskundig Econoom. Na mijn studie werkte ik als organisatieadviseur. Door mijn passie voor mensen en het ontwikkelen van hun potentieel ging ik ook steeds meer trainingen en coaching geven. Ik groeide daar sterk in en volgde vele persoonlijkheidstrainingen en opleidingen om me verder mentaal en spiritueel te ontwikkelen.

Ik werkte vele jaren voor diverse organisatie-en trainingsbureaus zoals MetaVisie te Baarn en integreerde mijn inzicht en vaardigheden met name in veranderingsmanagement en het trainen van leidinggevenden. Rond de eeuwwisseling startte ik Stempher Consulting om mijn eigen droom te realiseren. Naast deze werkzaamheden doceer ik parttime Bachelor en MBA-Management van Veranderingen en Strategisch Human Resources Management.

Mijn specialisme is het veranderen van organisaties en individuen om ze naar een hoger niveau te begeleiden. Mijn stijl van werken wordt in het algemeen ervaren als buitengewoon inspirerend en tegelijkertijd praktisch.

Stempher Consulting maakt ook frequent gebruik van diverse bekwame freelance trainers en coaches.